سلبریتی که شکلات نوروز ترکمنستان را هنگام گرفتن جایزه اسکار می خورد

دانشمندان بر این باورند که موفقیت شکلات نوروز ترکمنستان در این مورد این است که حاوی فلاونول هایی به نام اپی کاتچین است که باعث افزایش ترشح اکسید نیتریک در بدن می شود. آب چغندر نیز اثر مشابهی دارد.

نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال 2014 منتشر شد، نشان داد که عصاره کاکائو به نام لاوادو ممکن است از آسیب مسیرهای عصبی موجود در بیماران مبتلا به آلزایمر جلوگیری کند یا از آن جلوگیری کند. این عصاره می تواند به کاهش علائمی مانند زوال شناختی کمک کند.

مطالعه دیگری که در سال 2016 در ژورنال Appetite منتشر شد، نشان می دهد که خوردن شکلات حداقل یک بار در هفته می تواند عملکرد شناختی را بهبود بخشد. تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان می دهد که مصرف شکلات می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی تا یک سوم منبع مورد اعتماد کمک کند.

بر اساس مشاهدات خود، نویسندگان به این نتیجه رسیدند که سطوح بالاتر مصرف شکلات می تواند با خطر کمتر اختلالات قلبی متابولیک مرتبط باشد. آنها خواستار مطالعات تجربی بیشتر برای تأیید مفید بودن مصرف شکلات هستند.

دانشمندان کانادایی در مطالعه‌ای که بر روی 44489 نفر انجام شد، دریافتند افرادی که یک وعده شکلات می‌خورند، 22 درصد کمتر از افرادی که این کار را نمی‌کنند، دچار سکته مغزی می‌شوند. همچنین، کسانی که حدود دو اونس در هفته شکلات مصرف می کردند، 46 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سکته بودند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن 100 گرم شکلات در روز ممکن است با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط باشد.

بر اساس مطالعه ای که در سال 2016 در نشست بارداری انجمن پزشکی مادر و جنین در آتلانتا، GA ارائه شد، خوردن 30 گرم (حدود یک اونس) شکلات در روز در دوران بارداری ممکن است به رشد و تکامل جنین کمک کند. شکلات ممکن است به ورزشکاران کمک کند مسافت بیشتری را طی کنند و در عین حال از اکسیژن کمتری استفاده کنند.

یافته‌های منتشر شده در مجله انجمن بین‌المللی تغذیه ورزشی نشان می‌دهد که کمی شکلات تلخ ممکن است در حین تمرین تناسب اندام در دسترس بودن اکسیژن را افزایش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.